Heb je al een Instagram account, ga door naar de eerste pagina.
Heb je nog geen account, dan is dit eerste stukje speciaal voor jou!
Ben je helemaal nieuw op Instagram, LEUK!!
Ik hoop dat je er na deze challenge ook het effect voor jouw bedrijf gaat meemaken. (bedenk,  Social Media geeft niet meteen morgen nieuwe klanten, je moet echt zaaien om te kunnen oogsten). Maar echt, Instagram brengt klanten.
Voor de deelnemers die nog gaan starten met Instagram,
HOE begin je, HOE maak een Instagram account aan
Download de Instagram-app
voor iOS (iPhone)  via de App Store, de Android-app via de Google Play Store of de Windows Phone-app via de Windows Phone Store.
• Als de app is geïnstalleerd, tik je op Openen om te starten.
• Tik op Registreren, voer je e-mailadres in en daarna tik je op Volgende. Via ‘Aanmelden met Facebook’ kan je je aanmelden met je Facebook-account.
• Als je je met een e-mailadres registreert, moet je een gebruikersnaam en wachtwoord maken, je profielgegevens invullen en vervolgens op Klaar tikken. Als je je met Facebook registreert, wordt je gevraagd om je aan te melden bij je Facebook-account (als je op dit moment niet bent aangemeld op Facebook).
YESSS nu heb je een Instagram Account, gefeliciteerd!!
Dit eerste stukje is een aanvulling, omdat hier al vragen over binnenkwamen.
Laten we nu starten met het optimaliseren van jouw account!

En nog even dit:
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of worden doorgegeven aan anderen dan deelnemers van deze challenge zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ellen Pichotte.

(Vertaling in duidelijk Nederlands: heb je je niet aangemeld voor deze challenge, jammer (of doe het alsnog)! Weet je, deze informatie is dan gewoon niet voor jou. Wil je dat ik nog meer geweldige challenges/workshops kan blijven aanbieden, registreer je voor deze (of een andere) challenge/workshop.

CopyRight @ellenpichottefotografie-smartfoto/smartsocial