Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Pre-order € 79,00 ipv € 147,00
Begin
This workshop is currently closed

Hi,

Leuk dat je er bent!

Welkom bij deze actieve workshop met alles over fotografie en dan juist fotografie met je SmartPhone. Met tips & tricks EN opdrachtjes waardoor je direct betere foto’s maakt met dat kleine apparaatje dat je altijd bij je hebt.


Hoe haal je de max uit deze workshop?

Gewoon …

door te lezen

door te kijken

door te doen

door te maken

door te oefenen, oefenen, oefenen


Wat kan het lastig maken … tijd en perfectionisme

Tijd … volg de workshop op het moment dat het jou uitkomt, op de plek die jou uitkomt en hak de informatie in kleine(re) stukjes. Dit kost minder tijd en je oefent meteen ook meer. Kijk gerust een stukje terug, maak een opdracht gerust nog een keer, als je merkt dat je ergens nog even je aandacht aan wil geven.

Perfectionisme … zonde! Je bent met deze workshop gestart om te leren, geef jezelf hier de tijd voor. Ga proberen, ga experimenteren, maak gerust foto’s waarmee je niet direct blij ben. Ga gewoon aan de gang en je zult zien dat je steeds blijer wordt.

Enne in de fotografie is een best lastige regel … heb geduld, soms heel veel geduld. Zowel in het moment van afdrukken als in het resultaat dat je wilt behalen.


Iedere module bestaat uit:

• een Video

• een Lesboek

• een Werkboek

Wanneer je het lesboek en de video hebt doorgenomen (met welke je start, bepaal je gewoon zelf) kan je de gegeven kennis uitproberen en toepassen op de opdrachten in het werkboek.

smartphone fotografie

smartphone fotografie