5 geweldige FOTO-APPS op je SmartPhone
Ben jij ook wel toe aan iets nieuws, aan iets uitproberen… Ik geef je een voorzetje: leuke FOTO APPS (natuurlijk heeft het met foto’s te maken, jouw foto’s nog meer in de picture zetten is toch geweldig!).
Oude foto’s net even opkrikken, een foto van nu net een geweldig, eigen sausje geven of een aantal foto’s componeren tot iets geweldigs. Even lekker creatief bezig zijn. En het goede van het hele verhaal … je kan dit gewoon overal doen, op het apparaatje dat je altijd bij je hebt, JE SMARTPHONE.
Deze apps zijn voor iedereen, zowel voor de iOS als de Android gebruikers!!
Komen ze!!
1. SNAPSEED
Een ieder die mij kent weet dat ik helemaal blij wordt van deze app. (Bijna) alles kan je met deze app doen, ontzettend veel mogelijkheden, ontzettend uitgebreid!!
Van alleen het optimaliseren van je foto’s tot professionele bewerkingen in verschillende lagen, het kan allemaal in deze app. En het goede nieuws … deze app is ook nog gratis, wat een feest. Als ik 1 foto app moet noemen, dit is m! (zowel voor iOS als Android).
2.  SKRWT
Bij het fotograferen van hoge gebouwen houd je je camera altijd schuin, alleen dan krijg je het gebouw helemaal in beeld. Het gebouw is gewoon veel hoger als dat jij bent. Het gevolg is dat het lijkt alsof het gebouw achterover hangt. Met deze app kan je alles weer keurig rechtop zetten. Ben je een liefhebber van het fotograferen van geweldige gebouwen, dan is dit een geweldigers (zowel voor iOS als Android).
3. TOUCHERETOUCH
Het gebeurt iedereen wel eens … je hebt een geweldige foto, maar er staat iets op dat je er echt niet op wil. Moet je de foto dan weggooien, tuurlijk niet. De oplossing is deze super handige app. Je laat het storende onderdeel als sneeuw voor de zon verdwijnen. Veeg met je vinger over het onderdeel dat je weg wilt hebben in je compositie en gelukt! WEG! Ik word er blij van.(zowel voor iOS als Android).
4. LAYOUT
Wil je een geweldige collage maken, wil je in één beeld een mooi verhaal vertellen, dan is dit een topper. Super Simpel, je kiest je foto’s en de app maakt er een mooi geheel van. Je kan je collage naar wens aanpassen: foto’s wisselen, de foto kantelen of spiegelen en het geheel afwerken met een rand tussen de foto’s
 
5. VSCO 
Deze app is al jaren een favorietje van veel Instagram-fotografen. En ik ben het helemaal mee eens. VSCO is super-makkelijk in gebruik, heel heel veel mogelijkheden en vooral van de mooie filters word je heel blij (zowel voor iOS als Android)
Je zal zien dat je je tijd hier ik kwijt kunt raken en dat je ware kunstwerkjes kun maken.
Ik ben benieuwd welke jouw favoriet wordt … succes en heel veel plezier.
Fotograferen met je SmartPhone kun je leren
Wil je ook graag geweldige foto’s leren maken met je SmartPHone? Wil je ook graag meer zichtbaar zijn op Social Media? Kom dan naar de workshop ‘Zakelijk Fotograferen met je SmartPhone’.
Binnenkort zullen ook de online workshops beschikbaar komen!
(Foto gemaakt met een SmartPhone, bewerkt met SnapSeed).5
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − elf =