Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

GRATIS PROJECT

voor leerlingen groep 6/7/8 van de lagere school.

EEN ONTZETTEND LEUK ONLINE FOTOPROJECT MET JE MOBIEL!

Voor de 2e keer in LockDown. De vraag die we bij de eerste keer hadden: gaat dit de geschiedenisboeken in? Dit vraag is er niet meer. Dit gaat zeker de boeken in.

Met dit project legt de leerling in ieder geval zelf de thuis-school situatie voor altijd vast EN ontvangt supertips die gaan helpen bij het maken van geweldige foto’s met je mobiel.

Een project speciaal voor de tijd waar we nu nog middenin zitten. Dit project laat de leerlingen zich bewust worden dat dit in de geschiedenis zeker een bijzondere tijd zal zijn. Dat de thuis-scholing in de geschiedenisboeken zal komen. En hoe leuk is het als iedere leerling zijn eigen situatie heeft vastgelegd!

Dit project is een kort project. Is een speels project. Is een interactief project.

DE OPBOUW VAN HET PROJECT

De leerlingen krijgen, na een korte info, op 5 thuis-onderwijs dagen een opdracht. Deze opdracht is gerelateerd aan de thuis-onderwijs situatie en laat de leerlingen nadenken over deze bijzondere tijd.
Hoe leuk om later een herinnering te hebben aan deze tijd!

De startinfo voor de leerling stuur je als aankondiging (of samen met opdracht 1). Daarna stuur je iedere thuis-scholingsdag een opdracht, waarbij ook steeds 2 foto-tips staan.
De eindopdracht (een collage) kan samen met opdracht 5 gestuurd worden of als extra dag. De uitleg voor het maken van de collage op je mobiel staat ook bij de eindopdracht.

Het resultaat van de eindopdracht stuurt iedere leerling naar de leerkracht toe. Wees creatief hoe je de verschillende resultaten deelt met de hele klas. Denk ook vooral aan de privacy, een heel belangrijk onderdeel van de SmartPhone Fotografie. Wellicht een goed moment om juist hier nu even met de leerlingen over te praten.

HEEL KORT, WIE BEN IK?

Ik ben Ellen Pichotte, ik ben bijna 20 jaar fotograaf en sinds 2016 gespecialiseerd in SmartPhone Fotografie. Met het apparaatje dat je (bijna) altijd bij je hebt kan je echt geweldige foto’s maken.
Ik zeg altijd: ‘Klik is een kiekje, maar wanneer je echt kijkt en nadenkt maak je pas echt geweldige foto’s’.
Wanneer de instellingen in je mobiel optimaal staan, wanneer je de geheimen van de fotografie kent, is er zoveel meer mogelijk! Ik vertel het je graag!

 

Hoop dat jullie ontzettend veel (foto)plezier beleven aan dit project!
En wanneer we weer de scholen in mogen …. ik heb een geweldig aanbod voor groep 6/7/8 van de lagere school.
Echt kijken voor geweldige foto’s &
Wat doe je met je foto’s op Social Media!

Meer info?
Stuur mij gerust een mail via info@smart-foto.nl
groetjes Ellen
Ellen Pichotte Fotografie
Smart Foto – Smart Social